På Nou Camp i lørdag utnyttet Paco Alcacer en sjelden mulighet til å vinne 2-1 mot Sevilla og scoret to mål. ARCAC har ikke vært i liga siden begynnelsen av sesongen, og han har benyttet seg av ubesvarte muligheter for å avslutte Barcelonas ledelse i første halvår. Den Billige Fotballdrakter til Barn, skynd deg opp ordrer den.

Men Guido Pizarro var i stand til å utligne poenget på et hjørne før kampen. Men etter 6 minutter, da ARCAC passerte ballen fra en nær avstand til sitt andre mål, returnerte Barca til sin posisjon, bare noen sekunder etter at han dro Gerard Delofe. Barcelona drakt barn 17/18 online salg, praktisk og rask, levering til døren din.

Lionels gule kortrekord i skadestoppperioden var hans nr. 600-spill i Barcelona, ​​noe som gjorde klubben til en firepoengsleder i den spanske ligaen.

Valencia holdt en rytme og fortsatte å slå Legnas med en 3-0-poengsum. Den ubesvarte Valencia vant 8 kamper i alle konkurranser, takket være målene fra Dani Pario, Rodrigo og Santy Mina.

Thomas Partey scoret en dramatisk seier i kampen, slik at Atletico Madrid kunne vinne 1: 0 i Barcelona-spillet. Atleticos mestere håper det vil virke som Riazor igjen fordi de har hatt sin syvende trekk i de siste 8 kamper i alle konkurranser.

Imidlertid, som tiden gikk, så Atletico ingen anelse om at Rojiblancos vant et frispark på 25 meter unna, og Gabon reiste til Thomas for å la den ghanesiske internasjonal treffe målet med et ustoppelig skudd.

Overraskende slo Alves 10 spanjoler i første halvdel og klatret ned i bunnen av bordet med 1: 0. Gianni De Biasi menn mistet 9 kamper i 10 Laliga-kamper og scoret bare 4 mål, men fordi Christian Santos scoret på bare 45 sekunder, kunne de feire en sjelden seier. Det er nye Fotballdrakt Barn med navn på vår hjemmeside, så få det så snart som mulig.