Daily Mail rapporterte at hundrevis av Chelsea-fans ble strandet på Liverpool-stasjon etter Liverpool-spillet, og blå offiserer unnskyldte seg. Leter du etter høy kvalitet og Billige Fotballdrakter Barn? så ikke gå glipp av våre produkter, vårt nettsted har et godt omdømme beskyttelse.

Chelsea reisesponsor Thomas Cook klarte ikke å gi 3 tog, og etterlot hundrevis av fans som ble strandet i Liverpool etter kampen. Thomas Cook hyret et tog før kampen for å trekke Blues-fansen til Liverpool, og de advarte at de ikke ville vente på fans etter kampen. Ny Chelsea drakt barn 17/18, nyt rabattprisen, så vel som rask og sikker levering, slik at drømmeskjørtene går raskt på plass på din side!

Halvparten av Blues-fansen klarte ikke å komme på toget, og de var sjokkert fordi det ikke var deres feil at de ikke kunne komme på bussen. "Vi beklager ulempene for fansen når de kommer tilbake fra Liverpool," sa den blå offiseren. "Vi jobber med reisesponsoren for å undersøke saken, og når undersøkelsen er fullført, vil vi gi fansen den nyeste informasjonen."

En talsmann for Thomas Cook sa: "Våre to busser kom til stasjonen sent på grunn av dårlig trafikk." Dessverre kan vi ikke la toget forbli på stasjonen når avgangstiden er gått, ettersom sporene blir overlatt til andre tog. Vi har arrangert toget for å sende de forsinkede fansen tilbake til London. "Det er mange typer av Fotballdrakt Barn med navnpå nettstedet vårt, klikk på lenken for å sende, du kan lære mer detaljert.