AC Milan vurderer å kjøpe Borigny i vintervinduet, ifølge italienske pressemeldinger. Borigny, som har lånt fra Sunderland i sommer til å bli med i Milan, har en klausul på 6 millioner euro. Den italienske vingen har spilt 1039 minutter i Milano for sesongen, med Serie A 10-forestillinger, Europa League 3 og Europa Cup ytterligere 3 ganger. Borigny har et sted i Montellas mange førsteklasses forretter, og han har nå bidratt med 1 mål og 4 assisterer til Rossoneri. Fotballkampsesongen kommer, trenger nå virkelig Billige Fotballdrakter til Barn, skynd deg for å bestille den.

Status quo for deg selv og AC Milan. Milan øverste ledelse sa: "AC Milan trenger å vinne, jeg kan ikke forklare hvorfor vi ikke alltid kan vinne." Men jeg vet at jeg og alle spillerne må jobbe hardere, med et smil på ansiktet mitt. "Klikk på lenken for å sende, du kan besøke nettsiden og lære mer detaljert om AC Milan drakt barn 17/18.

Om livet i AC Milan. "Jeg bor i samme leilighet med min kollega Watsons-Mario, som ga meg mye hjelp."

Nå har Suso vokst inn i låret i Milano, og han har scoret 5 assisterer 3 ganger i Serie A denne sesongen og står i hjertet av Milan-serien. Når Suso ble sendt bort, mottok Liverpool bare 1,17 millioner pund (ca. 1,3 millioner euro) av overføringsavgiften, og vil nå kjøpe tilbake vingen, det vil koste en pris, fordi Suso-kontrakten likviderte skader oppnådde £ 35 millioner.

Borigny er blitt et viktig medlem av Rossoneri, og klubben vurderer å aktivere sine buyout vilkår i vinteroverføringsvinduet, ifølge Milan News. For Milan, som allerede har kastet 200 millioner euro i sommeroverføringsvinduet, vil det være en billig og svært lønnsom drift. Direkte ordre, Fotballdrakt Barn med navn, og det vil begynne å transportere til deg samme dag.