München Evening News, melder nyhets gjorde SPORT1 Bayern håper Hassan Hüttel å koble Banheinks, Leipzig styreleder Mintslav på intervjuobjekter har svart på dette ryktet. Vil du tilpasse din egen Billige fotballdrakter barn? På vår hjemmeside kan du bruke ditt eget navn til å skrive ut jerseys.

"Så langt har ingen av Bayern München eller Dortmund fortalt oss," sa Mintslav avisen. På hjemmesiden vår Bayern Munich fotballdrakt barn, selv om prisen er billigere enn andre, men kvaliteten er veldig verdt å bli garantert.

Hassan Hüttel kontrakt med Leipzig utløper sommeren 2019, og forrige sesong han ledet laget til Bundesliga runner-up og gikk inn i Champions race.

Mintslav håper å fullføre sin kontrakt med Hassan Huttel, sier: "Vi hadde en samtale før jul og ble enige om å snakke om fremtiden om våren."

Sommeren 2016, Hassan Hüttel venstre for Ingolstadt å bli med da Leipzig, fortsatte Mintslav. "Det er viktig for ham å gripe neste trinn i utviklingen vil vi finne en løsning for vår felles fremtid Men vi har ikke noe press på. det hele tatt. "

På den annen side, Spoxs "Football Transfer" nettsted nyheter at Bayern jager på American Genius, 16 år gamle Taylor Booth.

Den "Football transfer" Nettstedet sier Plichchi, som ble undertegnet av Dortmund for tre år siden, har vokst til en høyt profilert stjerne, og så Bayern vil ha en lignende "American Dream".

.Ifølge nyhetene fra Washington Post, Bayern tok en fancy til den 16 år gamle Taylor messe på Royala Academy, Royala ønsket å fremme ham til profesjonelt team, men Bayern har vunnet løpet, men det er ingen offisielle nyheter ennå. Ta en titt rundt Fotballdrakt Barn med eget trykk, du kan søke etter relevante søkeord på vår nettside.