Italiensk lokal tid i dag, Juventus-angriperen Dibala har deltatt på 2018 Milan-høst- og vintermånedens uke som italiensk mote-merke Dolce & Gabbana invitert modell. Leter du etter høy kvalitet og Billige Fotballdrakter Barn? så ikke gå glipp av våre produkter, vårt nettsted har et godt omdømme beskyttelse.

Juventus angriper Dibala som Italias kjente mote merke Dolce inviterte modell til å delta på 2018 Milan høst og vinter Fashion Week, i en drakt han ser kjekk ut, men dagen ut en liten episode, Dibala fra midten av scenen da foten slipped nede, nesten falt. Begrensende rabatter for Dybala fotballdrakt barn, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

En av grunnleggerne av D & G Gabbana lenge beundret Dibala, "Du er så god, hvorfor viser du oss ikke veien?" "Interessant nok, da media eksploderte under catwalken, kjente få personer Dibala som en stjerne, og mannlige modeller og seere var ikke fans?"

Dibala har mottatt en invitasjon til Armani-påtegning, men ingenting er sannsynlig å bli medlem av D & G. Dibala er igjen på vei til Messi etterfølger, da Messi allerede er talsmann for det italienske merket D & G og kommer til Milan-plattformen når han er ledig. AC Milan er diesel, Juve er Trussardi, Inter er belgiske Brooks brothers.

Italiens mote er den mest attraktive for Giants, Real er Versace, Bayern er Armani, Barcelona er replays. Premier League har mer å gjøre med britiske merker som Arsenal's Duchamp London. Ta en titt på Fotballdrakt Barn med navn, du kan søke etter relevante nøkkelord på vår nettside.