Germain i 21. runde av den franske ligaen for å møte utfordringen til Dijon, annonserte Emery inngangslisten til Grand Paris tidlig i morges. Tidligere på grunn av skade Neymar tilbake, Pastore Iran mislykket liste. Fotballkampens sesong kommer, nå trenger virkelig en Billige fotballdrakter barn, skynd deg for å bestille den.

Germain-stjernen Neymar snakket om Champions League i en kampanje i dag for sin femmanns turnering, og sa at han håper å vinne Champions League denne sesongen. Begrensende rabatter for Neymar fotballdrakt barn, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

"Det er for tidlig for alle å vinne Champions League, men Paris har det bra, Cavani og Mbape er gode spillere som kan påvirke spillet på banen," sa han. "Alle er også veldig stilig forståelse med hverandre nå, vårt samarbeid er også mye bedre. Forhåpentligvis vil vi vinne alle mesterene denne sesongen, spesielt i Champions League. "

Neymar om deres sjanser til å vinne Champions League: "Egentlig er det vanskelig, og det er for tidlig å si. Men det gjør vi bra."

"De, Cavani og Mbape, er veldig gode spillere og har innflytelse på et lag og de jobber godt sammen," sa han.

"Vi blir bedre kjent med hverandre, og vårt forhold har blitt bedre," sa han. "Vi må tenke på vår evne til å vinne alle æresbevisninger, spesielt i Champions League." Hvis du vil vite mer om Fotballdrakt Barn med eget trykk, vennligst besøk nettsiden der det er en mer detaljert beskrivelse.