I går kveld, Spanias 18. runde av fokus som omstridt på Nou Camp, med Barcelona hjemme 3: 0 vinne Levante, Lionel Messi, Luis Suarez og Paulinho scoring. Merchandise forfremmelse tid, nå bestillinger å kjøpe Billige Fotballdrakter Barn, har mulighet til å kjøpe en rekke små gaver.

Paulinho scoret igjen, dette er den 7. ball. Antallet Paulinho er nå bak Messi og Luis Suarez. Barcelona denne gangen fra Guangzhou Heng Big Dig folk, tjene virkelig nok: kjøp en nedre rygg, men en angriper. Begrensende rabatter for Ronaldo fotballdrakt barn, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

Barcelona vinner, Real Madrid flat ball. Tidlig i morgen, Real Madrid bort 2: 2 for å tegne artatårnet. Barcelona er nå 16 poeng foran Real Madrid på tribunene. Gapet har så fullstendig proklamert Real Madrids utgang fra La Liga-kampen denne sesongen.

Å se dette spillet viser tilstrekkelig et faktum: En sunn klokke, den absolutte verdien på 100 millioner euro, Real Madrid sine to mål er alle laget av Bale. Og lagets ess Ronaldo, men igjen mistet seg. Ronaldo scoret 4 mål i 13 kamper denne sesongen. Dette er uten sidestykke.

Hva er galt med Ronaldo? Noen ganger har vi en tendens til å bli lurt av en spillers høye lysytelse, og ignorerer et faktum. I år er Ronaldo 33 år gammel. Enhver spiller, selv om du er sterk, vil ikke være årets fiende. Det vil alltid være en dag, fra toppet av livet gradvis tømt.

Hvis Ronaldo virkelig innvarslet dette øyeblikket, utviste det ingen tvil om at slutten av merrow-æraen ble avsluttet. Lionel Messi, som fortsatt er i varm tilstand, er to år yngre enn Ronaldo. Kanskje tiden er kommet for sin egen dominans. Ønsker å kjøpe nyere Fotballdrakt Barn med navn, vennligst vær oppmerksom på nettstedet vårt, vi vil når som helst oppdatere det nye produktet.